Geautomatiseerde Audience Analytics

Een geweldige editie van Integrated Systems Europe is tot een einde gekomen.

Baanbrekende experimenten en innovaties gemarkeerd Europa’s grootste en meest indrukwekkende showroom voor AV, Digital Signage en Integrated Systems, en bevestigde wat we geloven dat een nieuwe grote trend in het veld:Geautomatiseerde Audience Analytics.

Voor de derde keer op rij had Sightcorp het genoegen om een deel van de beurs, dit jaar met een ander doel zijn. The Commercial Solutions Theatre was gastheer voor een innovatie aangedreven door de Sightcorp Gezicht Analysis Technology in nauwe samenwerking met de ISE organisatoren. Het doel: aan te voelen real-time betrokkenheid van het publiek en de sfeer gedrag ten opzichte van de industrie presentaties en tonen de waarde potentieel van publiek-aware Technologies bij het stimuleren van de verkoop en verloving met terreinen als Narrowcasting, Retail, Events, uitgaansgelegenheden en nog veel meer.

De nieuwe generatie digitale schermen

In de huidige snel veranderende en concurrerende markt, digitaal scherm providers ervaren grote druk om hun merk en inhoud relevant te houden. Geavanceerde Audience Analytics technologieën en oplossingen helpen om deze uitdagingen te overwinnen door empowerment bedrijven met diepgaande informatie over hun publiek stemming en engagement.
Een nieuwe generatie van de menselijke-aware schermen en apparaten is in opkomst en het stimuleren van nieuwe business-modellen op basis van het aantal kijkers en de inhoud van de prestaties op verschillende locaties bewegwijzering, met duidelijke voordelen voor reclamebureaus, digital signage aanbieders en consumenten.

  • Beter geïnformeerde beslissingen Marketing
  • Gerichte campagnes en content
  • Meer interactieve en intuïtieve schermen
  • Juiste content op het juiste moment aan de juiste doelgroep
  • Effectieve betrokkenheid bij een publiek als nooit eerder gezien.
  • Meer persoonlijke en betekenisvolle ervaringen aan het publiek
  • Tevreden en loyale klanten
  • Ongekend Publiek Metingen bij ISE

Sightcorp heeft unieke publiek meetmogelijkheden voorzien aan de Commercial theater in de Digital Signage hal.

Cameras werden geplaatst op strategische locaties in het theater, het aanpakken van twee belangrijke doelen. Ten eerste hebben we gericht tracken de frontale vlakken van het publiek om hun stemming en aandacht om presentaties real-time vangen. De analyse van hun verloving niveaus (CrowdEngage) toegestaan om de prestaties van de algemene theater ter plaatse, met inbegrip van de hoogte- en dieptepunten van elke presentatie en tijdens de dagen van de show.

Secondly, we meten het aantal bezoekers het invoeren van het theater door middel van de twee mogelijke zijwaarts (CrowdCount) en het aantal passanten die niet aangrijpen. De demografische profielen van het theater deelnemers werden gemeten in real-time mogelijk maakt om de meest vertegenwoordigde leeftijd en geslacht groepen identificeren. Deze informatie stelt ISE met waardevolle inzichten over hun publiek profielen, en de effectiviteit van hun theater locatie en agenda.

CrowdStats is de verstorende gereedschap achter deze experimenten. CrowdStats Publiek Analytics gebouwd op de top van onze geavanceerde Face Analysis Technology, biedt bedrijven een intelligent en eenvoudig te gebruiken rapportage oplossing die levert informatie over de mensen te tellen, kijkers rekenen, evenals de stemming, aandacht, leeftijd en geslacht groep van een publiek live. Dit alles met respect voor de privacy van de gebruikers.

Het publiek meetresultaten werden getoond op een intuïtieve online dashboard aan de Sightcorp stand (8-N332), samen met onze CrowdSight menigte gezicht analyse technologie demo.

Als u de mogelijkheid om onze technologie te zien op het vliegen gemist, kunt u vragen om uw gratis evaluatie account op onze CrowdStats website door te klikken op de knop hieronder.
Probeer Publiek Analytics
Aarzel dan niet om contact met ons op sales@sightcorp.com voor meer informatie of om te bespreken wat er in zit voor u.

Voor de pers, stuur een email sofia@sightcorp.com.

Een enorm bedankt aan iedereen die door onze stand en de ISE organisatoren voor een geweldige show voorbij! Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal weer te zien volgend jaar!

De Sightcorp Team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *